Wednesday, February 3, 2010

Facebook? Itu Mainan Budak-Budak

Jam Gua, Feb 2010


Siapa kata orang tiada FB tak cool?

Itu semua dakyah budak-budak baru nak naik.

Fan page? Lagi macam gampang. Apa ke poyo siap nak berfan-fan.
Relaks-relaks sudah.
Jangan nak tunjuk sangat kau tu attention whore.

Dah la sekarang FB dicemari golongan-golongan tua.

Apahal golongan muda berkongsi benda dengan golongan tua.
Gila tak best.

Nak tahu macam mana mahu jadi cool?

Pakai lah jam kalkulator. Itu baru true cool.

Ini kalau aku balik semula ke zaman sekolah rendah ini mesti aku jadi jejaka terhangat pujaan hati semua pelajar perempuan sekolah.

Mesti semua gadis melemparkan senyuman paling mengada ke arah aku. Pagi-pagi mesti ada groupie yang tunggu di pagar sekolah menantikan ketibaan aku.
Balik sekolah pun mesti ada yang nak iringi aku. Silap-silap siap tolong angkatkan bag.

Gadis yang mengada mesti nak main tekan-tekan butang kat jam aku sambil menyanyi lagu Pussycat Doll.

Loosen up my button, bebeh!

Lelaki lain? Pasti sinis mengerling aku di hujung mata.
Apa boleh buat. Siapa suruh tak cool.




Mari ya adik-adik, abang ajarkan ilmu kira-kira.
Hehe.


8 comments:

asyraf hensem said...

bai..itu new generation.
kalau tengok ol punya
lagi nipis.
mahal duh jam nie.aku usha kat kedai jam yang tuan kedai dah ptut duk arkeb. ptg smlm.


tapi lu dah angkat ka? kalu itu jam lu
lu kelihatan seperti anwar zain.
hahaha

-shak- said...

apa barang anwar zain bai.

Ini Michael J Fox(Back 2 the future) sama Ellen Page(awek cerita Juno) pun pakai bai!

bai yang old stock punya lagi tebal ah daripada yang baru. mana maunye lagi nipis.

Anonymous said...

ad stok x jam tu??
order satu..

-shak- said...

g kedai jam la cari.

Kalau nak yang old stok punya, g cari kat kedai lama-lama.

Kalau nak yang reissue punya, kedai biasa pun ada.

asyraf hensem said...

kumbang taik,
http://www.youtube.com/watch?v=l3E_8Jf2244

minit 1:04 tuh kasi lebeh perhatian


eyhh ape jerit2nye
malam ni msti lu mimpi cukup umur

Lavender Pelangi said...

haha...gelak aku bace mende nih...
aku nak post kt fb arr..bg dak jenan baca...
jgn marah arr syak..=p

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

金瓜米粉Jason said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社